Edge-Design is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van websites. Op basis van onze ruime ervaring ontwerpt Edge-Design een site voor u die tegemoet komt aan uw wensen en die de informatie, die u wilt delen met uw klant op een vriendelijke en eenvoudige manier toegankelijk maakt. Als u meer wilt weten over hoe we te werk gaan en wat de mogelijkheden zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op.


  
Indumar.nl is volledig ontwikkeld door Edge-Design. De site heeft een gebruiksvriendelijke interface, waarmee de makelaar gemakkelijk boten kan toevoegen of verwijderen. Alle boten zitten daarom in een database die netjes is geordend op grote en soort. Deze database is los van de site ontwikkeld en kan gemakkelijk aan een site gekoppeld worden.

  
Edge-Design heeft voor zijlmans.nl het makkelaars gedeelte ontworpen. Hiervoor is de nieuwste versie van de database gebruikt, die nog makkelijker is om te gebruiken, en nog sneller boten kan verwerken en aanpassen! Edge-Design onderhoudt deze site, en zorgt dat hij altijd up to date blijft. Ook blijven wij natuurlijk de database verbeteren, en nieuwe functies toevoegen.

  
De site van NBMS is door Edge-Design ontworpen en gemaakt. De site wordt elke maand geupdate door Edge-Design en ook de Hosting wordt door ons verzorgt.

  
Sander-Doeve.nl is volledig ontwikkeld door Edge-Design. De site heeft een gebruiksvriendelijke interface, waarmee de makelaar gemakkelijk boten kan toevoegen of verwijderen. Alle boten zitten daarom in een database die netjes is geordend op grote en soort. Deze database is los van de site ontwikkeld en kan gemakkelijk aan een site gekoppeld worden.

  
De site van Ted van der Heijden is voor een deel in Flashİ en voor een deel in HTML gemaakt. De updates en hosting wordt door Edge-Design verzorgt.

  
De site van Cottage is volledig in Flash gemaakt waardoor er een aantal mooie effecten zijn toegevoegd. De site wordt elk kwartaal geupdate door Edge-Design en ook de Hosting wordt door ons verzorgt.